Skip to main content

Tilaus- ja toimitusehdot


Fast Teltat / AME Logistics Oy -verkkosivuston tilaus- ja toimitusehdot.

Varaston osoite: 
Huumantie 5, 48230 Kotka
Y-1890433-1

Hinnasto
Tuotteiden tarkemmat hinnat tuotesivuilla. Kaikki tuotteemme sisältävät arvonlisäveron 24%. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa.

Toimitus
Toimitus 1-5 arkipäivässä tilauksen saapumisesta ja/tai maksun vastaanottamisesta (pois lukien mahdolliset toimittajasta riippumattomat syyt).

Tilaustietojen käsittely
Tilaaja-asiakkaiden tulee hyväksyä tilauksen yhteydessä asiakastietojensa tallennus tilauksen vastaanottamisen ja toimituksenonnistumiseksi.

Maksuehdot
Tuotteet maksetaan tilausta tehdessä etukäteen, joko suoraan verkkokaupassa tai erikseen sovittaessa laskulla. Tuotteet ovat myyjän omaisuutta, kunnes kauppasumma on kokonaan maksettu.

Maksutavat
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2 Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Tuotevirheet
Mikäli toimittamassamme tuotteessa on jokin virhe, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Mikäli virhe on toimittajan, lähtökohtaisesti toimitamme uuden tuotteen, tai mikäli se ei ole mahdollista, hyvitämme virheellisen tuotteen.

Tilauksen peruutus- ja vaihto-oikeus
Mikäli asiakas haluaa vaihtaa tilaamansa ja jo toimitetun tuotteen toiseen, on vaihto mahdollinen maksamalla uusi toimitusmaksu ja mahdollinen tuotteiden välinen hintaero.